Vakkundig  Onderscheidende

 Partners in projectontwikkeling

(HER)ONTWIKKELING

Projectontwikkeling is het proces waarbij grond, geld en gebruikers bijeen gebracht worden om een ruimtelijke project te realiseren. Wij nemen de bijbehorende risico’s voor de klant over en leveren het plan op het juiste moment over aan de huurder/koper.
Ook ontwikkelen wij diverse plannen zelfstandig en op eigen risico. Al snel gaan we met de gemeente in gesprek om de uitgangspunten inzichtelijk te krijgen. Het plan wordt vervolgens verder uitgewerkt door onze vaste ontwerpende partijen en bij een goed verkoopresultaat in uitvoering gebracht. Het gehele proces doorlopen we in vijf verschillende fasen waarbij de koper zo vroeg mogelijk wordt betrokken om maatwerk aan te bieden. Hierbij passen we binnen de kaders van projectontwikkeling eigen methodieken toe om de gewenste resultaten te bereiken.
Heeft u interesse om uw plan te laten ontwikkelen door Nexxt Space? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

(VER)HUUR & AAN-, VERKOOP

Bij aan- of verkoop en (ver)huur van uw woning of commercieel vastgoed bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zorgen ervoor dat uw wensen overeenkomen met onze dienstverlening. (Ver)kopen of (ver)huren doen we immers samen. Wij treden proactief op en zorgen voor ontlasting van de klant.
Het verkoop- of aankoopproces neemt veel tijd in beslag en daarom nemen wij deze activiteiten voor u uit handen zodat u zich kunt richten op de dagelijkse bezigheden. Uiteraard houden we contact met u om belangrijke zaken af te stemmen. Op deze manier blijft u in hoofdlijnen op de hoogte van het proces en komen we tot een succesvolle aan-/verkoop of (ver)huur van uw woning, vastgoed, kavel, hotel of horeca.
Heeft u interesse om u door Nexxt Space te laten bemiddelen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.